Guide til valg af vandrerygsæk

Vandrerygsække: Stor guide til valg af vandrerygsæk

Skal du ud at udforske den store hvide verden med en rygsæk på ryggen, eller ønsker du vandre Danmark tyndt, så skal du overveje hvilken vandrerygsæk du vælger. Vi vil guide jer igennem så valget lander på den perfekte rygsæk til dig. Backpacerlife.dk har et hav af forskellige vandrerygsække – en til enhver smag.

En primær vandrerygsæk har litermålene 50-75 liter. Skal du på backpacking bør du vælge en rygsæk der kan rumme en del, da det typisk er flere måneder man er afsted. Skal du derimod på vandretur eller andre former for outdoor ture, så bør du vælge en mindre taske. Husk altid på, at du selv skab have alt din oppakning på ryggen. Hvis du har en længere vandretur foran dig, ønsker du ikke gå med en fuldoppakket 75 liters vandrerygsæk. Du skal altså vurdere på forhånd hvilken form for tur du skal på, og derefter vælge litermål efter det.

Skal du backpacke rundt i verdenen forslår vi at du ihvertfald vælger en 60 liters rygsæk gerne mere – dog vil det i rigtig manges tilfælde være for voldsomt med en backpack over 75 liter.

Står den på vandretur er det en vurderingssag hvilken litermængde man skal vælge. Det kommer meget an på hvor lang tid du skal være afsted, og hvilke muligheder der er for indkøb og andet undervejs.

En god vandrerygsæk har flere forskellige funktioner, farver og design som du kan vælge imellem, så det handler blot om at finde den rygsæk der passer bedst til dine behov.

Backpack rejse

Funktionerne i vandrerygsækken

Det er først og fremmest vigtigt at vælge en vandrerygsæk i et slidstærkt og hårdfør materiale. Du ved aldrig hvad rygsækken vil blive udsat for, så sørg for at have det bedste udgangspunkt.

De fleste backpack’s har et integreret raincover dog er det ikke alle. Raincoveret bruges i situationer med regnvejr eller hvis du blot ønsker at beskytte din rygsæk med skidt og andet under transport. Der er ingen der ønsker en drivvåd rygsæk fyldt med vådt tøj og udstyr – ellers tak!

Sørg for at der er et justerbart rygsystem så rygsækken passer perfekt til din ryg og kropstype. Derudover er et godt polstret hoftebælte også er must. Hoftebæltet hjælper dig til at aflaste dine skuldre og så skaber det også en yderst god komfort.

5 vigtigste råd til valg af vandrerygsæk

  1.  Vælg en rygsæk med et slidstærkt materiale
  2. Lad vær med at vælge en alt for stor rygsæk
  3. God idé hvis der er påspænds muligheder til diverse outdoor udstyr
  4. Justerbart rygsystem så det passer perfekt til din rygsøjle
  5. Opdelings muligheder for at skabe system i din vandrerygsæk
Indlæg oprettet 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen