Om

Vi er en række rejseentusiaster med over 40 forskellige rejsedestinationer tilsammen, så kort fortalt har vi en del erfaring og rejsetips vi gerne vil dele med jer. Vi har selv prøvet at fejle på en række ting hvad der angår at packpacke, men vi er ikke mindst blevet klogere af den grund. Der vil heller ingen god histore være hvis ens van ikke var brændt sammen i midten af ingenting i Australien eller hvis man ikke er blevet snydt godt og grundig af en lokal.

 

Udover at have set en masse smuk natur, så er livet under vandet også blevet udforsket en del. Alt i alt har alle disse oplevelser givet os en super god forståelse for kulter i mange forskellige lande. Det er både en spændende ting, men også en ting man bør respektere som turist.

Bloggerne bag backpackerne

Vi går ind for, at ingen oplevelse er så dårlig, at man ikke lærte noget af det. Vi tror på at nysgerrighed er nøglen til at blive et større og klogere menneske på verdenen. Når du rejser handler det om at være open-minded, det bliver du uden tvivl aller mest klog og tit en oplevelse ringere på.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen