Rejse til Afrika

Rejse til Afrika: Oplev Afrika med backpack (2023)

Går du og drømmer om en rejse til Afrika og kunne dig tænke at prøve en rejseform du måske ikke har prøvet før? Så synes vi helt sikkert du bør prøve at tage på en backpackerrejse og vi kommer her med vores bud på den perfekte rejse til Afrika.

Afrika har en fantastisk natur og en masse spændende dyrearter, som du vil møde under din rejse til landet.

Afrika er et meget stort kontinent, ja faktisk det næststørste og næstmest folkerige kontinent. Afrika har en masse spændende ting at byde på, og er derfor et godt bud på en skøn destination for din næste rejse. Du får på en rejse til Afrika mulighed for at opleve den fantastiske natur, alverdens dyrearter i savannen, samt en befolkning og kultur man ikke før har mødt på samme måde.

Hvordan planlægger man bedst en rejse til Afrika?

Det er meget forskelligt fra person til person hvilke interesser man har, når man vil rejse til Afrika. Nogle rejser til Afrika for at komme på safari og se alverdens dyr, hvorimod andre rejser dertil for at lave frivilligt arbejde for blandt andet nogle meget udsatte familier. Der er mange spændende muligheder, og vi kommer derfor med nogle af vores bud på, hvordan du planlægger din rejse til landet:

  1. Destination: Du bør inden afrejse overveje, hvad dit mål med rejsen er og hvilken destination du vil rejse til. Der er hele 54 lande i Afrika og der er derfor rig mulighed for at finde et land, som er i dine interesser. Vær dog opmærksom på sikkerheden i de forskellige lande.
  2. Udstyr: Det er vigtigt at have det rigtige udstyr med på rejsen. Du kan komme ud for at skulle bruge forskelligt udstyr, alt efter om du selv skal lave din mad, selv lave bål eller noget helt tredje. Det er også vigtigt med en god rygsæk, når du skal på vandreture.
  3. Budget: Det er vigtigt at lægge et budget før man rejser, og på den måde estimere hvad rejsen kommer til at koste. Generelt set er Afrika et billigt land at rejse i, men man skal dog være opmærksom på hvor man spiser maden fra, da de ikke har de samme retningslinjer for fødevarer, som vi har i Danmark.
  4. Transport: Det er muligt at komme rundt med bus, taxi, tog og fly. Dog skal man være opmærksom på din egen sikkerhed, uanset hvilket transportmiddel man vælger. Det kan til tider godt være lidt problematisk med transporten i landet, men generelt set fungere det efter hensigten.

Sikker rejse

Generelt set kan man godt føle sig tryg ved at rejse til Afrika, så længe man tager sine forholdsregler og tænker sig om. Vi giver dig her vores bud på, hvordan du får en sikker rejse til Afrika:

  • Tænk logisk: Begiv dig ikke ud på steder, hvor du føler dig usikker
  • Bliv inde når mørket falder på: Det er generelt en god ide at blive inde efter mørket er faldet på, og specielt hvis man opholder sig i ukendte områder. Hvis du skal vandre, så er vores råd at du vandre om dagen hvor det er lyst.
  • Værdigenstande: Hav øje på dine værdigenstande, og hav evt en lås på din taske. Nogle områder i Afrika er præget af tyveri, og derfor er det altid en god ide, at have mindst muligt værdigenstande på sig.
  • Sygdom: Du bør generelt set være påpasselig med diverse sygdomme der findes i Afrika. En af de mest kendte er malariamyggen. Kontakt lægen, hvis du føler du har symptomer på noget.

Afrika er et dejligt sted, og derfor håber vi også at denne artikel har hjulpet dig godt på vej med din rejse. Ellers kan du tjekke vores andre artikler ud. Vi fra backpackerne.dk håber at du har fået noget mere viden om Afrika, og vi ønsker dig en skøn rejse! 🙂

Indlæg oprettet 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen