Hurtigtørrende håndklæder

Mikrofiber håndklæde i backpacker rygsækken

Forlæng dit rejseudstyrs levetid

Du skal endelig afsted på den rejse, du længe har drømt om og sparet sammen til. Du har købt en masse udstyr, som du er klar til at tage i brug.  Backpackerrygsækken står klar til at blive fyldt med udstyr og minder. Rejseudstyr skal bruges, men det skal også passes på, så det kan holde til flest mulige drømmerejser.

Det ligger måske ikke lige for at tænke, at du er med til at passe på din rygsæk ved også at tænke over, hvad du putter i den. Det kan dog have stor betydning for din rygsæk, hvad du lægger i den, og hvad du ikke lægger i den – særligt når det kommer til fugtigt tøj eller et halv-vådt håndklæde, som kan ende med at jordslå din rejsetaske.

Du kan komme en jordslået rygsæk i forkøbet ved eksempelvis at medbringe et hurtigtørrende håndklæde i stedet for et almindeligt bomuldshåndklæde.

Hurtigtørrende håndklæder har mange positive fordele, og er helt geniale at medbringe, hvis du skal backpacke – dels grundet deres evne til at tørre lynhurtigt, så du slipper for at skulle pakke et fugtigt håndklæde ned, dels grundet deres lave vægt. Håndklæderne kan desuden foldes sammen, så de ikke optager meget plads i din rygsæk.

Mikrofiber håndklædet er antibakterielt, og får sin hurtigtørrende effekt fra bittesmå, syntetiske fibre, som er vævet sammen. På den måde nærmere børster håndklædet vandet af din krop, fremfor at absorbere vandet i håndklædet.

Pak et stort håndklæde og brug det alsidigt

Mikrofiber håndklæder kommer i flere størrelser, og det kan betale sig at vælge minimum størrelse 60 x 120 cm. Med den størrelse får du et håndklæde, som du kan bruge til mere end blot et håndklæde.

Når der skal pakkes så optimeret som muligt i backpack rygsækken, er udstyr med flere funktioner genialt. Her kommer et hurtigtørrende håndklæde igen til sin ret. Det har nemlig flere smarte funktioner. Står du eksempelvis og mangler noget at sidde på, kan du bruge håndklædet som underlag, ligesom du kan bruge det som en tynd dyne, hvis der pludselig bliver koldt. Håndklædet er også perfekt at medbringe på stranden.
Det kan være en god idé at medbringe mere end ét håndklæde, særligt hvis du skal være væk i længere tid, så du netop kan bruge håndklæderne i flere forskellige situationer.

Mikrofiber håndklædet bliver altså en næsten uundværlig del af din backpacker oppakning.

Indlæg oprettet 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen