Typiske backpacker fejl

10 typiske backpacker fejl

Vi har selv haft rygsækken på ryggen en del gange efterhånden, og til det bliver man mere erfaren og derved kun klogere på hvordan man backpacker. Vi har lavet vores andel af fejl, hvilket vi gerne vil skåne alle jer for. Nedenfor er der samlet 10 vigtige backpacker tips.

 1. Køb letvægtigt rejseudstyr
  Med light backpacking kan du undgå at ødelæg ryg og skuldre fordi oppakningen er for tung. Pak så let som muligt, det er nok vores vigtigeste tip overhovedet.
 1. Tjek destinationen på tripadviser
  Gør dig selv den tjeneste at undersøg den komme destination på Tripadviser eller generelt på nettet. Vi gør som mange andre skriver om vores ture og andre erfaringer, så undersøg hellere stedet inden du bevæger dig afsted.
 1. Lav en backpacking pakkeliste
  Lav en form for backpacking pakkeliste eller find en backpacker pakkeliste på nettet. Det gør hele planlægning af indkøb og nedpakning meget mere overskuelig.
 1. Vælg en backpack der passer til formålet
  Vi foreslår at du vælger en så lille backpack som muligt. Derudover så husk hvilket formål backpacken skal bruges i. Skal det være en vandtæt rygsæk? Skal rygsækken have polstret hoftebælte? Der er mange ting du skal overveje, da du ikke ønsker scener under turen.
 1. God planlægning
  Undgå at overplanlægge for meget da du aldrig ved hvad rejsen bringer dig, når du først er kommet frem. Vil vil være træls allerede på forhånd at have booket for mange ting hjemmefra, da vi har erfaret at man ofte tager på spontane ture undervejs.
 1. Gem vigtige dokumenter og kreditkort forskellige steder
  Print gerne alle vigtige papir ud 3 gange, så du kan placere dem forskellige steder i bagagen. Skulle uheldet være ude at du mangler noget bagage eller det blot bliver væk, så kan du finde frem til dokumenterne på flere måder. Derudover er det også fornuftigt at have mere end 1 kreditkort med, da vi desværre har erfaret at der tit er nogle med lange finger omkring os.
 1. Husk rejseforsikirng
  Det kan godt være det lyder dyrt, men tro mig når jeg siger, HUSK rejseforsikring. Du kan tilkøbe rejseforking mange steder, husk at tilvælge ekstremsport hvis du eksempelvis skal dykke, bungee jump, faldskærmsudspring eller andet adventure sport.
 1. Undgå for høje forventninger
  Skrue ned for forventningerne, så kan truen kun blive et hit. Du kan ikke regne med at alle dage foregår med høj sol og varme temperature. Tag på turen open-minded, så skal det hele nok gå.
 1. Besøg en passende mængde lande
  Vi vil gerne ud af se så mange ting som muligt på vores rejse, men begræns dig. Besøg hellere færre lande, og nyd tiden imens du er der. Det bliver en dårlig oplevelse hvis du skal stresse rundt på rejsen. 
 1. Det er menneskeligt at fejle
  Afsluttende vis, så HUSK det er menneskeligt at fejle. Det er først en rigtig fejl hvis du begår den mere end en gang. Det hele er en lærling, og man bliver ikke verdensmester på en dag. 
Indlæg oprettet 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen