Backpackerrejse

Sådan planlægger du den perfekte backpackerrejse (2023 guide)

Er du backpacker eller kunne du blot tænke dig at prøve en ny og spændende rejseform? Læs med i vores guide til den perfekte backpackerrejse i 2023.

Backpacking er en spændende og udfordrende rejsemåde, som forståeligt nok er blevet mere populært de seneste år. Man oplever verden på en helt ny måde.

Der findes ingen facit på hvordan man planlægger den bedste backpackerrejse. Det er meget forskelligt fra person til person hvilke behov og ønsker man gerne vil have opfyldt, men vi fra Backpackerne.dk kommer her med vores bud på hvordan man planlægger den perfekte backpackerrejse i 2023.

Vores tips til den bedste backpackerrejse

 1. Først og fremmest bør du overveje hvilken destination du ønsker at rejse til. Hvor mange lande du kan nå at besøge i løbet af din rejse, afhænger meget af om din plan er at rejse i en måned, to måneder eller i seks måneder. Overvej inden du rejser hvilke seværdigheder og lande du kunne tænke dig at opleve. Lav derefter en liste over stederne, så du får et hurtigt overblik over, hvor længe du bør rejse.
 2. Efter du har fundet frem til destinationerne, bør du lave en rejseplan. Rejseplanen laver man for at give et hurtigt overblik over hvor længe man skal rejse, hvordan man kommer fra den ene destination til den anden, samt hvilke seværdigheder man vil opleve undervejs. Vores forslag er helt klart ikke at planlægge for meget på forhånd, da man på denne måde er meget mere fleksibel, og let kan justere i rejseplanen undervejs.
 3. Dernæst bør du overveje om du vil booke overnatning og transport inden du rejser, eller blot vil gøre det undervejs på din backpackerrejse. Baseret på egne erfaringer, er det en god ide ikke at booke for meget på forhånd, da man ofte møder andre backpackere undervejs, som man måske gerne vil rejse videre sammen med. Vi anbefaler at man booker flybilletten, og som minimum den første uges hoteller/hostels inden man rejser. Dog kommer det meget an på om du rejser i højsæsonen eller lavsæsonen, da der i højsæsonen godt kan være mange steder som er fuldt booket. Rejser du i højsæsonen, er det derfor en god ide at booke et stykke tid frem inden du rejser. Du kan booke dit hostel gennem hostelworld, som er en af verdens største udbydere af hostels verden over.
 4. Derudover er det vigtigt at lave en pakkeliste inden man rejser, så man husker de nødvendige dokumenter, samt udstyr. Overvej hvilket tøj du pakker alt efter sæsonen på destinationerne du skal besøge. I næste afsnit giver vi vores bud på en pakkeliste til din backpackerrejse.

Pakkeliste til den perfekte backpackerrejse

 • Pas og andre vigtige dokumenter
 • Kontanter (HUSK: valuta), samt VISA/Mastercard
 • En god rygsæk
 • Gode vandresko
 • Praktisk tøj
 • Lille førstehjælpskasse
 • Telefon inkl. oplader
 • Powerbank
 • Evt. kamera
 • Vandresokker
 • Vandflaske
 • Solbriller og solcreme (højsæson)
 • Medicin

Backpacking I dit sabbatår

Gør ligesom mange andre unge mennesker, og tag ud og backpack i dit sabbatår. Vi garantere dig at du vil komme til at opleve en masse spændende ting, og møde nye mennesker og venner for livet. Det er en spændende, men samme tid også udfordrende måde at rejse på. Det er en god mulighed for at opleve verden på en måde man ellers ikke er vant til.

Vi hos backpackerne.dk er ofte på backpackerrejser, og taler derfor ud fra vores egne erfaringer. En backpackerrejse i dit sabbatår kan blive en uforglemmelig oplevelse, så hvis du overvejer at tage afsted, så synes vi helt sikkert at du bare skal hoppe på flyveren og springe ud i det! God tur fra alle os 🙂

Indlæg oprettet 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen