Rejse til Bali

Rejse til Bali: Oplev Indonesiens paradisø med backpack (2023)

Drømmer du ligesom mange andre om en rejse til Bali? Den indonesiske paradisø er et vaskeægte vidunder, som også afspejler sig i de massevis af turister, som årligt valfarter til øen.

Bali er en paradisø uden lige, og er klart et besøg værd.

En rejse til Bali er noget der står højt på manges to-do lister, og er derfor også en meget populær destination at rejse til for backpackere. Øen er en af de mest populære rejsedestinationer i verden. Som backpacker på øen har du muligheden for at møde en masse nye mennesker, og du bør inden afrejse overveje om du vil rejse alene rundt, eller om målet er at møde nye mennesker. Det er vigtigt at have en god rygsæk med på sin backpackerrejse til Bali.

Seværdigheder på øen

  1. Waterbom Bali: Waterbom Bali er et stort og populært vandland på øen, som byder på forlystelser til folk i alle aldre. Entreprisen er cirka 140 kroner pr. person. Vandlandet byder blandt andet på “The Constrictor”, som er verdens længste rutschebane! Derudover har du mulighed for at finde noget at spise på en af parkens mange restauranter og caféer.
  2. Bali Zoo: Hvis du skal sikre dig at spotte dyr under din rejse til Bali, så er denne zoo et godt bud. Her lover vi dig at du kommer til at se alverdens dyr. Det er en stor zoologisk have med mange dyr lige fra orangutanger og løver, til store elefanter. Parken tilbyder dig blandt andet også at spise med dyrene omkring dig. Hvis du vil spise morgenmad med orangutangerne, skal du af med cirka 390 kroner pr. person. Det skal dog lige siges, at det er inkl. transfer fra hotel, morgenmad, fugleshow og entre til parken.
  3. Ubud abeskov: I abeskoven i Ubud vil du møde fritlevende aber. Du har mulighed for at fodre aberne hvis du har lyst, dog skal man kunne lide at de springer op, og er meget nærgående. Entreen til skoven koster en flad tier.
  4. Uluwatu templet: Bali byder på mange templer rundt omkring på øen. Uluwatu-templet er dog et af de populære templer. Templet ligger på toppen af en klippe med direkte udsigt over det azurblå hav.
  5. Nusa Penida: Denne lille ø lige sydøst for Bali, er meget kendt for fine sandstrande og smukke klippeformationer. En af øens mest kendte klippeformationer ligger på Kellingking Beach, hvor en klippe er formet som en dinosaurer.
  6. Baturvulkanen: Du kan komme på en vandretur op til den aktive vulkan, hvor du på toppen har en fantastisk udsigt over øen. Vulkanen er cirka 1717 meter over havets overflade. Du får mulighed for at opleve solopgangen fra toppen af vulkanen.

Flybilletter til din rejse til Bali

Der er mange forskellige muligheder for flybilletter til Bali, uanset hvor du gerne vil flyve fra. Dog er det også vigtigt at tænke over sit budget og hvor længe man ønsker flyturen skal tage, da det ofte er billigst med mellemlanding. Vi giver der her nogle bud på flyruter og estimat på pris:

  • København – Denpasar: Denne rute er den mest almindelige rute at rejse til Bali fra Danmark. Flytiden er cirka 19 timer, dog med en mellemlanding på cirka 3 timer. I dette tilfælde er mellemlanding i Doha (Qatar), og ventetiden er 3 timer og 35 minutter. Prisen er cirka 6000 kr. tur/retur.
  • Billund – Denpasar: Hvis du ikke har noget imod lange flyrejser og mellemlandinger, så er det også muligt at flyve fra Billund med 2 stop undervejs. Det tager alt imellem 18 og 32 timer med mellemlandinger. Priserne varierer meget fra 5500 til 7500 kroner.
  • Aalborg – Denpasar: Fra Aalborg er situationen nogenlunde den samme som fra Billund, hvor man har 2 mellemlandinger undervejs. Ved et hurtigt tjek, fandt jeg en billet hvor turen tager 19 timer ud og 21 timer hjem med 2 stops. Prisen er cirka 7000 kr. t/r.

Hvis du ønsker nærmere information og priser på de eksakte datoer, så foreslår vi at tjekke priserne her.

Hvis det er første gang du rejser som backpacker, anbefaler vi at du læser vores guide med de 10 typiske backpacker fejl. Vi håber at det gav det lidt inspiration til din rejse til Bali, og du ønskes en fantastisk rejse fra alle os hos Backpackerne.dk 🙂

Indlæg oprettet 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen