Backpacker pakkeliste

Sådan pakker du backpacken til dit helt store eventyr

Vi har lavet vores fejl hvad der angår af pakke en backpack optimalt, så vi vil hellere end gerne videregive informationen så I forhåbentlig kan undgå de samme dumme begynderfejl.

 

Er der nogle ting du nemt kan købe når du ankommer til destinationen, så råder vi til det. Det kunne eksempel være shampoo eller andet toiletgrej. Hvad angår tøj så begræns dig. Pak altid flere overdele end underdele, da man ikke sviner underdelene til på samme måde som en t-shirt eller bluse. Hvis du har noget tøj der kan have flere funktioner, så er det helt sikkert at anbefale.

 

Når toilettasken skal pakkes, så husk at folk ikke går op i, som du har make-up på eller ej. Spar hellere den plads til noget andet fedt udstyr.

 

Begræns din backpacking pakkeliste

 

Så for at følge op på pakkelisten og det egentlige budskab, så er det at begrænse sig. Der er ikke nogen pakkeliste til backpacking der er mere rigtig end den anden. Det handler alt sammen om behov, og ikke mindst om destinationen tillader dig at købe noget backpacking udstyr ved ankomst eller undervejs.

Indlæg oprettet 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen