Guide til outdoor udstyr

Outdoor udstyr: Guide til dit valg af outdoor udstyr

Er du på vej på din måske første outdoor tur eller ønsker du blot noget inspiration, så beskriver vi her det nødvendige outdoorudstyr til turen.

Først og fremmest skal du anskaffe dig en god vandrerygsæk hvor du kan opbevare alt udstyret. Det er vigtigt med en god og komfortabel rygsæk, da du ikke ønsker at ødelægge kroppen med forkerte belastninger. En vigtig ting som er yderst nødvendig, er et justerbart rygsystem. På den måde er du sikret at rygsækken passer til din kropstype og rygstykke. Derudover er et hoftebælte også med til at aflaste skuldre, så dette er også et must.

Skal du på trekking eller vandretur kan det være en god idé at anskaffe sig nogle vandrestave og ikke mindst nogle gode vandrestøvler eller vandresko. Vandreturen kan hurtig blive ødelagt hvis ikke man har det rette fodtøj med.

Står outdoor turen på mange kilometers vandreture ønsker du at pakke så let som muligt. Der findes flere muligheder indenfor letvægts udstyr her kan du blandt andet undgå alt for meget vægt ved at anskaffe et letvægts liggeunderlag og letvægts sovepose. Hvis du leder efter et godt letvægts liggeunderlag til vi forslå et Klymit liggeunderlag. Et Klymit letvægts liggeunderlag er lavet ud fra en innovativ tilgang, hvilket gør at liggeunderlaget kan fylde så lidt som muligt, og på samme tid være yderst komfortabel – Klymit letvægtig liggeunderlag kan blandt andet købes lige her.

Skal du overnatte på outdoor turen kan du ved at overnatte i et shelter nøjes med at pakke sovepose og liggeunderlag som soveudstyr. Du kan læse mere om gode råd til shelterturen lige her eller gå på naturstyrelsens hjemmeside for at booke et shelter til turen.

Telt outdoor udstyr

 Ønsker du at sove i telt er der også mulighed for at finde letvægtige telte eller du kan vælge at begive dig ud i at sove i hængekøje. Med en hængekøje skal du hverken tænke på hvor langt du er på destinationen eller om den vejer for meget i vandrerygsækken. Du behøver blot 2 træer hvo hængekøjen kan monteres. Der findes smarte isolerende hængekøjer der også har myggenet og andre fede funktioner.

Det vigtigste herfra er blot at sige ”Pak let!”. Der er kun dig til at slæbe på outdoor udstyret. Få dig en vandrerygsæk der passer til dig og dine behov. Kig efter om der er justerbart rygsystem og hoftebælte. Rigtig god tur!

Indlæg oprettet 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen